چای سبز بدلیل پلی فنول بالاتر نسبت به چای سبزهای دیگر خواص درمانی قویتری از جمله چربی سوزی و ضدسرطان بودن تا حفاظت از قلب، مغز، پوست و جلوگیری از بروز فشار خون بالا را دارا میباشد. •میتوان از نوشیدن چای سبز، کنترل میزان مصرف کربوهیدراتها (قندها) و ورزش مداوم، به عنوان مثلثی برای حفظ سلامتی و تناسب اندامها نام برد. •فلوراید موجود در چای سبز از ايجاد پلاك و پوسيدگي دندان و بوی بد دهان و پوکی استخوان جلوگيري ميكند. •چای سبز فعالیت سلول های مغز به ویژه بخش های مربوط به حافظه را تقویت و تحریک می کند.چای سبز در برگیرنده مقادیر زیادی از آنتی اکسیدان ها و نیز آنزیم ها، اسیدهای امینه و مواد شیمیایی گیاهی همچون پلی فنول هاست. چای سبز شامل ویتامین B، فولات، منگنز، پتاسیم، منیزیم و کافئین است. این گیاه در برگیرنده آنتی اکسیدان های فراوانی است. اپی گالوکاتچین گالات مهمترین ترکیب چای سبز است که در حدود %۱۱ آن را تشکیل می دهد اپی گالو کاتچین دارای نقش های متعددی است.
دیدگاه خود را بنویسید